grid1

Θεραπεία μέσω Pilates"Το θεραπευτικό Pilates επικεντρώνεται στη συμμετρική στάση του σώματος, στον έλεγχο της αναπνοής, στην ενδυνάμωση των κοιλιακών, στη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης, της λεκάνης και της ωμοπλάτης. Εστιάζει επίσης στην ευλυγισία των μυών, στην κινητικότητα των αρθρώσεων και στην ενδυνάμωση μέσω του ολικού εύρους κίνησης.

Αντιμετωπίζει το σώμα ως σύνολο, γι 'αυτό και δεν προκαλεί τραυματισμούς. Γεγονός που καθιστά τη μέθοδο ένα αόριστο μέσο αποκατάστασης τραυματισμών και χρόνιων παθήσεων», εξηγεί η Άννα Μαρία Δράκου, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης με ειδικότητα στην Πρόληψη – Παρέμβαση – Αποκατάσταση και μεταπτυχιακό στον Μαζικό Αθλητισμό, στις Χρόνιες παθήσεις και στο Αερόμπικ. Σε ποιους απευθύνεται το θεραπευτικό Pilates; «Σε ανθρώπους που έχουν χρόνιες παθήσεις όπως σκολίωση, παραμορφώσεις σπονδυλικής στήλης και λόρδωση. Βελτιώνει την οστεοπόρωσης, την αρθρίτιδα και γενικότερα όλο το μυοσκελετικό – από τον αυχένα μέχρι τα γόνατα. Ακόμα ενδείκνυται και σε ανθρώπους που βρίσκονται στα πρώτα στάδια της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Ουσιαστικά με τις θεραπευτικές ασκήσεις Pilates μαθαίνεις να ελέγχεις το κορμί σου», ξεκαθαρίζει η Άννα Μαρία. Μια λογική ερώτηση είναι γιατί να το επιλέξει κανείς. «Στο 'Wellness Fit' όπου βρίσκομαι δημιουργούμε εξατομικευμένα προγράμματα. Αναλύουμε τα μυοσκελετικά προβλήματα του πελάτη, τον τρόπο ζωής του και δημιουργούμε ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες του. Πρόκειται για ένα ασφαλές είδος εκγύμνασης. Εκτός από τη μυϊκή ενδυνάμωση οι άνθρωποι μαθαίνουν να ακούν το σώμα τους, με αποτέλεσμα να μην το τραυματίζουν». Στην καθημερινότητα που ζούμε με τη λάθος στάση σώματος στο γραφείο και το στρες, οι ασκήσεις της μεθόδου είναι χωρισμένες σε επίπεδα, οπότε είναι ιδανικές για κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Επισημαίνει.

 

 

Εγγραφές όλο το Χρόνο!

Ξεκινήστε από αύριο κιόλας και μεταμορφώστε το σώμα σας, αλλάξτε την διάθεση σας, προσθέστε υγεία στη ζωή σας!
Δείτε εδώ το νέο μας Τιμοκατάλογο.

 

To wellnessfit σας καλωσορίζει στον χώρο του στo Χαλάνδρι και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στα προγράμματα του, με απώτερο σκοπό την μυϊκή ενδυνάμωση, την τόνωση και την ευεξία σώματος και πνεύματος.
Σε ένα ζεστό, φιλικό χώρο εκγύμνασης, σας παρέχει επιλογές υψηλού επιπέδου που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Κορυφαίοι και άρτια εκπαιδευμένοι Γυμναστές μαζί με Αθλητικό Διατροφολόγο βρίσκονται εκεί έτοιμοι να σχεδιάσουν το πρόγραμμα προσαρμοσμένο στα δικά σας θέλω, αλλά και να προσφέρουν εξειδικευμένες συμβουλές όπου αυτό απαιτείται.


Η εταιρεία

  • Το Wellnessfit ειναι ο διακριτικός τίτλος της Ε. ΚΡΕΤΣΗ – Ε. ΣΟΥΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με τα παρακάτω στοιχεία
  • Επωνυμία: Ε. ΚΡΕΤΣΗ – Ε. ΣΟΥΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ: 129111601000
    Διεύθυνση Έδρας: ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 65, 15231, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΑΤΤΙΚΗ
  • Περισσότερα

Τελευταία Νέα

Θεραπεία μέσω PILATES

"Το θεραπευτικό Pilates επικεντρώνεται στη συμμετρική...