grid1

Personal Trainers

Νώντας Σούτης

Νόντας ΣούτηςΟ Επαμεινώνδας Σούτης είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α Αθηνών. Με ειδίκευση στην προπονητική του TENNIS (αντισφαίρισης) αλλά και πτυχιούχος στο SPORTS MANAGEMENT AND MARKETING. Σε μικρή ηλικία ήταν αθλητής καλαθοσφαίρισης στον π.ο.κ ΕΣΠΕΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ με διακρίσεις στα πρωταθλήματα νοτιάς αττικής μέχρι 3η θέση, την ιδία περίοδο είχε διακριθεί και στο άλμα εις μήκος 2η θέση σε πανελλήνιο καθώς υπήρξε και αθλητής στο τένις μέχρι το 2000 στον σύλλογο Καλλιθέας. Η εργασιακή του εμπειρία του έχει δώσει πολύπλευρη γνώση στο αντικείμενο του αθλητισμού είτε από διοικητική θέση, όπως στους ολυμπιακούς αγώνες του 2004 οπού εργάστηκε ως ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ Ομαδαρχών στις Υπηρεσίες Θεατών στο Σ.Ε.Φ είτε από την πλευρά της Προπονητικής του ιδιότητας στο Τένις και στην γυμναστικη αλλά και σε ιδιωτικά γυμναστήρια που εργάστηκε ως Personal Trainer, Power Plate Instructor, Trx Instructor αλλά και ως Προπονητής φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης απο τον πιο αρχάριο εκπαιδευόμενο μέχρι και τους προχωρημένους αθλητές τένις.

Περισσότερα

Βαγγέλης Αποστολόπουλος

Βαγγέλης ΑποστολόπουλοςΟ Ευάγγελος Αποστολόπουλος είναι ένας πρώην αθλητής με μεγάλο παρελθόν στο Shotokan Karate. Έχει κερδίσει Ελληνικά πρωταθλήματα Καράτε απο το 1996 εως το 2002, την 1η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου το 2000, και ήταν μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Καράτε για 6 χρόνια. Η βαθιά και εμπεριστατωμένη γνώση του Ευάγγελου για το ανθρώπινο σώμα, αλλά και το ενδιαφέρον του για την απεραντοσύνη και τις ικανότητες του ανθρώπινου νου τον οδήγησαν στις πρακτικές της Γιόγκα και τον Διαλογισμό. Έχει εκπαιδευτεί στην Trika Yoga στο Rishikesh, στη Ινδία, ένα στυλ Hatha Yoga με βάση την εσωτερική Ταντρική Yoga, έχει εκτενή κατάρτιση στην Anusara Yoga με τον Jonas Westring στο Chiang Mai της Ταϊλάνδης, τον Todd Tessen και John Friend. Επιπλέον, είναι μουσικός και συνθέτης, κάνει πρακτική του διαλογισμού Vipassana, πιστοποιημένος θεραπευτής Ταϊλανδέζικου Μασάζ, πιστοποιημένος εκπαιδευτής TRX και εκπαιδευόμενος στο Life Coaching και στο Yoga Therapy.

Περισσότερα

Ευγενία Ζαφειράκη

Ευγενία Ζαφειράκη

Η Ευγενία Ζαφειράκη είναι φοιτήτρια ΤΕΦΑ και σπουδάστρια  στην ιδιωτική σχολή A.F Studies για δίπλωμα πιλάτες. Επί δεκατρία (13) έτη αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής. Πρωταθλήτρια  σε πανελλήνιους αγώνες και διακρίσεις σε  διεθνή πρωταθλήματα (παγκόσμια, πανευρωπαϊκά). Το 2009 3η μεσογειονίκης σε ατομικό και ομαδικό. Προπονήτρια ενόργανης  και γυμνάστρια σε ιδιωτικά γυμναστήρια.

Περισσότερα

Ρωξάνη Βάδεν

ΡωξάνηΠιστοποιημένη καθηγήτρια Pilates ιδιωτικού φορέα "Studio One". Πρώην αθλήτρια και μέλος της Εθνικής Ελλάδος Καλλιτεχνικού Πατινάζ, με σπουδές κλασσικού μπαλέτου στην σχολή της Μαρί Αγγελοπούλου και Pas des Dance. Έχει λάβει μέρος και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με μεγάλους δασκάλους, επίσης είναι Licensed instructor Pilates-Kids-Stretching Concept & καθώς και ειναι πιστοποιημένη Instruction για ειδικούς πληθυσμούς απο διαφορετικες σχολές του εξωτερικού. Όπως:

Περισσότερα

Στελλίνα Δεληχρήστου

Στελλίνα ΔεληχρήστουΗ Στελλίνα Δεληχρήστου είναι απόφοιτη ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, πρωταθλήτρια Ελλάδος σκι δρόμων αντοχής μέχρι το 2003. Είναι πιστοποιημένη προπονήτρια TRX, Group Trainer, με εκπαίδευση Pilates reformer & cadillac, με συμμετοχές σε εκπαιδευτικά σεμινάρια με συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση στις νέες τάσεις της γυμναστικής. Έχει πιστοποιηση στην παροχή πρώτων βοηθειών (EFR) Με προϋπηρεσία σε γυμναστήρια και Personal Training και προπονήτρια αθλητικού συλλόγου και σχολή εκμάθησης σκι, σε Παρνασσό και 3-5 πηγάδια.

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Η εταιρεία

  • Το Wellnessfit ειναι ο διακριτικός τίτλος της Ε. ΚΡΕΤΣΗ – Ε. ΣΟΥΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με τα παρακάτω στοιχεία
  • Επωνυμία: Ε. ΚΡΕΤΣΗ – Ε. ΣΟΥΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ: 129111601000
    Διεύθυνση Έδρας: ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 65, 15231, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΑΤΤΙΚΗ
  • Περισσότερα

Τελευταία Νέα

Θεραπεία μέσω PILATES

"Το θεραπευτικό Pilates επικεντρώνεται στη συμμετρική...